Býškovice/Horní Újezd B - Sokol Kovalovice

18.04.2011 20:54

 V zápase 4. kola bylo naší povinností konečně získat nějaké body. Věděli jsme, že tento zápas pro nás bývá vždy těžký zvláště na hřišti soupeře.

V první půli měl soupeř nad námi trošku větší převahu jak v držení míče, tak ve střelbě na bránu.  V zápase jsme měli za úkol zlepšit obranou činnost a to se nám povedlo. Až na několik střel jsme soupeře k ničemu nepustili. Bohužel zůstala pozadu naše ofenziva, když vyslal na bránu pouze jeden projektil Roman Pikna.  Žádnou další šanci jsme si v první půli nevyprodukovali. 

Druhou půli jsme začali lépe než soupeř. Vytvořili jsme si tlak a soupeře začali přehrávat. V druhé půli už si žádnou šanci nevytvořil a zaostával i ve střelbě a offenzivě. Zato my jsme se dopředu hrnuli a občas zapomínali na zadní vrátka.  To se nám vymstilo ve 30 minutě, kdy po odkopu stopera soupeře chyboval náš golman a soupeři jsme darovali gól do prázdné brány. Po tomto gólu jsme si vytvářeli stále tlak a vytvářeli i gólové šance, které jsme bohužel neproměnili. Tento zápas jsme opět prohráli po brankovém rozdílu 1:0. Příští týden zajíždíme opět na půdu soupeře do Pavlovic.

Hráči z A týmu: Jarda Pavela

 

Autor reportu: Stanislav Rakovský

Zpět
https://fkhujezd.webnode.cz/