FC Beňov - FK Býškovice/Horní Újezd A

03.10.2011 18:05

 

A můžstov zajíždělo na nově zrekonstruovaný areál do Beňova. O tomto týmu je známo, že je velice mladý a fyzicky dobře vybavený. 
Už od první minuty domácí začali ofenzivně a vběhli do zápasu jak se říká po hlavě. Vytvářeli si jednu šanci za druhou a bylo jen otázkou času kdy se jim podaří vsítit první branku. 
Domácí se dočkali už ve 4 minutě kdy se na levé straně dokázal uvolnit záložník domácích a ze šestnáctky vystřelil na zaskakujícícho golmana Jardu Pavelu, kterému nedal šanci a změnil stav utkání na 1:0. 
Po vstřelené brance byli domácí ještě aktivnější a ofenzivnější. My jsme ale jejich útočné akce ubráníli a vytvořili si protiutoky. 
V 10 minutě zápasu jsme se dočkali vyrovnání, kdy po pravé straně hřiště unikl náš sprinter Ondřej Kozlovský a dostal se až ke golmanovi domácích. Ten ho ale vychytal a k dořážce se dostal Michal Dostal, který už se nemílil a vyrovnal stav utkání na 1:1.
Po tomto vyrovnávacím golu se hra trošku vyrovnala a vznikalo mnoho soubojů především uproštřed hracího pole. Domácí byli aktivnějším týmem a za to se dočkali druhé a také vedoucí branky utkání, kdy opět po pravé straně hřiště unikl domácí utočník a přihrával před bránu na Ďopana, který i s potížemi ale přesto zakončil a zvýšil stavu utkání na 2:1.
Domácí sice vedli, ale my jsme se nesložili a snažili se hrát svoji hru. Přitvrdili jsme v soubojích a rychleji přistupovali k hráčům. To se nám vyplácelo a my se dostávali do vyložených šancí. První z nich mohl mít Tomáš Mikulík, ale bohůžel přihrávku od Michala Dostála zachytil stoper domácích. Chvíli na to se ocitl Michal Dostál na levé straně hřiště sám před brankařem domácích, ale jeho střela mířila vedle. 
V první půli si poté už vytrvářeli šance jen domácí hráči ale žádný gol už nepadl a rozhodčí ukončil první 45 minut za stavu 2:1.
Ve druhé půli jsme chtěli stav zápasu vyrovnat a hlavně už žádný gol neinkasovat. Ve druhé půli neuběhla ani minuta a domácí se radovali z další vstřelené branky, kdy po pravé straně hřiště dostal pas Ďopan a ten centrem před bránou našel svého spoluhráče a zvýšili tak stav utkání na 3:1. 
Poté jsme si vytvořili několik nepatrných šancí ale ty zneškodnil golman domácích. V prvních 30 minutách jsme se především bránili a domácí nás stíhali jedním utokem za druhým. Ke konci utkání jsme si vytvořili i my golové šance, ty jsme ale neproměnili a tak stav zůstal stejný. Ve druhé půli rozdával rozdočí karet jako v mariáši, ale především jen nám a to neprávem. U domácího týmu měly padat i červené karty, ale ty se rozhodčí bál asi dát i po nápovědě pomezního, který to viděl z bezprostřední blízkosti. Prostě se z toho posral a tak ukončil utkání za stavu 4:1.
 
Střelci branek: Michal Dostál
 
Autor Reportu: Stanislav Rakovský
Zpět
https://fkhujezd.webnode.cz/