FC Beňov - FK Býškovice/Horní Újezd B

06.04.2011 15:52

 Minulý týden 27.3. začala nová sezona, kdy jsme sehráli první jarní mistrovské utkání s týmem z Beňova. Tento match se odehrál na neutrální půdě, a to na Virktorii Přerov. Na podzim jsme toho soupeře porazili 4:1 na domácí půdě. Bohužel hned v prvním jarním kole tomu bylo naopak, kdy jsme od soupeře dostali prvního a snad také posledního bůra a prohráli 5:0. 

Než jsme se stačili v zápase rozkoukat, prohrávali jsme už 2:0. Pak soupeř přidal další dva goly, které naštěstí nebyly uznány pro ofsajd. V první půli jsme si moc šancí nevytvořili, kromě pár trestňáků a hlavičky Stanislava Rakovského, kterou ale golman vyrazil. Tak také první půle zkončila. 

Druhou půli jsme nezačali o nic lépe, když jsme hned po rozhrání dostali gol na 3:0. Pak se to na hřišti chvíli uklidnilo a vytvořili jsme si šance i my. Nejprve jsme po faulu na Radka Hasala kopali pokutový přímý kop, který neproměnil Jiří Bělík.  Za nedlouho jsme si vytvořili další šanci po krásné kombinaci Edy Tomečka a Stanislava Rakovského,  který šel sám na brankáře, ale bohužel také neproměnil a z této akce jsme vybojovali jen rohový kop. Škoda těchto neproměněných šancí, zápas mohl vypadat uplně jinak na neskončit takovým výsledkem. Poté nám soupeř přidal další dvě branky a bůr byl na světě.

Autor reportu: Stanislav Rakovský

Zpět
https://fkhujezd.webnode.cz/