FK Býškovice/Horní Újezd B - SC Stará Ves

07.05.2011 13:08

 Hráli jme dva soutěžní zápasy na domácí půdě a jediným cílem pro nás bylo získat 3 body. Což se nám nepovedlo v předchozím zápase se Sokolem Ujezdec a získali jsme pouze 1 bod. 

Do zápasu jsme od 1. minuty šli s jasnou taktikou. Vyvíjet na soupeře tlak a dát co nejdříve gól. Soupeře jsme první půli přhrávali a skoro k ničemu je nepustili. Jen pár zaváhání v naší obraně, které ale napravil brankářský bůh Jakub Rakovský. Po první vstřelené brance Radimem Masaříkem jsme se dostali do herní pohody a hráli naši hru. Zápas se odehrál teměř na jedné polovině hřiště. Po chvíli jsme soupeři vsítili další gol. Střelcem se stal Radek Hasal. Věděli jsme že jsme se soupeřem vedli 2:0 i na jejich půdě a nechtěli jsme dopustil vyrovnání tak jako se nam to stalo u nich. Pokračovali jsme dále ve své hře a to se nám vyplatilo kdy poslední hřebíček do rakve přidal Jiří Bělík. První poločas zkončil za stavu 3:0.

Do druhého poločasu jsme šli s cílem udržet tento stav a hlavně nedostat gol. I když jsme už žádný gol nevsítil po našich akcích, tak jsme ani žádný nedostali a tento zápas zkončil za stavu 3:0.

Střelci: Radim Masařík, Radek Hasal, Jiří Bělík

Autor reportu: Stanislav Rakovský

Zpět
https://fkhujezd.webnode.cz/