Konice B - Býškovice/Horní Újezd A

11.04.2011 13:33

Druhé mistrovské utkání odehrál A tým v neděli 10.4. na půdě Konice B. Tento soupeř má postupové ambice, když se o první místo pere s týmem Haná Prostějov. 

V tomto pěkném fotbalovém zázemí, kde jsme zápas odehrávali na umělé trávě, jsme se na zápas těšili a chtěli s tímto týmem uhrát dobrý výsledek  a zkomplikovat mu cestu za titulem, což se nám v prvním poločase dařilo, kdy jsme zahráli velmi pěkný fotbal. Soupeř nás sice herně přehrával, ale vyloženě golovou šanci si nevytvořil.  Ne, že by to byl fotbal jen na jednu bránu, i my jsme si svou kombinací vytvořili šance. Po první půli byl stav 0:0. 

Do druhé půle jsme šli s cílem tento stav udržet. Bohužel se nám to dařilo jen do 72 minuty, kdy jsme dostali smolný gol. Zkoušeli jsme stav vyrovnat, ale rozhodčí nás k ničemu nepustil, když nám mával všechny ofsajdy a my tak hráli proti 14. Pak jsme si bohužel vsítili vlastní gol po střele z rohu šestnáctky a teči Jardy Pavely. Za stavu 2:0 zbývalo do konce zápasu už jen pár minut. Ke konci zápasu jsme dostali gól na konečný stav 3:0 po nepřesné nahrávce Mary Doležala a útoku jednoho z hráčů soupeře. 

V zápese hráli dva hráči z B týmu: Stanislav Rakovský (hrál 90 minut) a Jiří Bělík (nastoupil v 78 minutě).

 

Autor reportu: Stanislav Rakovský

Zpět
https://fkhujezd.webnode.cz/