První březnový víkend

04.03.2012 16:07

Tak po soustředění začal zase tréninkový rytmus a přáteláky, které byly bohaté na góly. Ve středu hala v Soběchlebích, v pátek zase výběh z Újezda a fotbal na umělce ve Všechovicích, po které následovala schůze ohledně nadcházejícího sportovního bálu. V sobotu čekal B tým první přátelák, a to na umělce v Lipníku s Opatovicemi B od 15:00. V tomto přáteláku jsme zvítězili v přestřelce 5:4, když jsme o poločasu vedli 2:0. Střelci branek byli Ondra Rybka 3, Luboš Zátopek a výpomoc z Bystřice p.H. Marek Dostál. Z A týmu nám ještě vypomohl Martin Horáček. Zápas odpískal Martin Hradil.

Základní sestava:

V Brance Kuba Rakovský, stopeři Mara Jakubec a Eda Tomeček, levá obranaTom Koryčánek, pravá obrana Břeťa Pikna, levá záloha Standa Rakovský, pravá záloha Lukáš Suchý, střed zálohy Martin Horáček a Jirka Bělík a v útoku Ondra Rybka s Lubošem Zátopkem. Ze střídačky se v průběhu hry zapojili Jirka Jakubec, Marek Pikna a Marek Dostál. V zápase nám chyběli Marek Orság, Roman Pikna, Pepa Masařík, Jirka Sedláček a Martin Petráš. 

A tým si na poslední chvílo domluvil přátelák na neděli v 10:00 s Domaželicemi, který vyhrál vysoko 8:2. Z B týmu Jirka Bělík, Standa Rakovský, Ondra Rybka, Eda Tomeček a opět jako v sobotu výpomoc z Bystřice p.H. Marek Dostál. Střelci Jirka Bělík 3, Zdenek Hanák 2, Petr Čagan 2 (obě z penalty), E. Tomeček a R. Vinklárek.

O tomto víkendu se dohodlo, že se už budou konat venkovní tréninky, a to v úterý od 17:00 v Býškovicích. V pátek čeká B tým přátelský zápas na umělce v Hranicích s FK Komárno-Osíčko od 18:30 hod a v sobotu od 21:00 tradiční Sportovní bál se skupinou Esmeralda.

Zpět
https://fkhujezd.webnode.cz/