Sokol Domaželice - FK Býškovice/Horní Újezd B

02.10.2011 18:04

 

V 10 kole Okresní soutěže jsme zajížděli na půdu Domaželic. S tímto týmem máme velmi špatnou bilanci na jejich domácí půdě. 
Na zápas jsme přijeli ve slátané sestavě a byli jsme rádi za složenou jedenáctku. 
Očekávali jsme, že nás soupeř bude přehrávat na všech frontách. To se naštěstí nevyplnilo, kdy se zdálo, že v první půli jsem byli lepším týmem my. 
Od první minuty jsme soupeře přehrávali a vytvářeli si šance. Už v uvodních minutách jsme se mohli dostat do vedení po nahrávce Stanislava Rakovského na Maru Orsága, který šel z levé strany sám na brankáře, ale ten ho vychytal .
Po dvaceti minutách se hra vyrovnala a přelévala z jedné strany na druhou. Oba týmy si vytvářely šance, ale jak na jedné straně golman domácích tak i na naší straně, tentokrát v bráně Ondřej Rybka, šance zneškodnili.
Stav utkání se změnil až v polovině první půle. Po zahrávání přímého kopu z levé strany šestnáctky Jiřím Bělíkem, který zakroutil míč na zadní stranu branky a golman si na míč, který zapadl do brány jen šáhl. 
Domácí měli poté šance na vyrovnání, ale jejich střely šly daleko vedle nebo skončili v rukou brankáře. Do konce poločasu jsme mohli náš náskok ještě navýšit, po několika krásných akcích, zejména po centru před bránu, kde se ocitl Tomáš Koryčánek, který bohůžel netrefil míč optimálně.
Poté rozhodčí Kouřílek ukončil poločas za stavu 0:1.
Ve druhé půli jsme chěli stav udržet. To se nám dařilo prvních 15 minut. Domácí začali být běhavější a zatlačili na naši půli a fotbal byl takřka na jednu branku. Vytvořili jsme si jen pár šancí, ale ty jsme bohůžel nezužitkovali. 
Domácí nás zatlačili až do šestnáctky, kde se snažili si vymodlit penaltu, ale marně. Domácí se dočkali až ve 30 minutě kdy po faulu brankáře na domácího utočníka hosté z pokutového kopu vyrovnali stav utkání na 1:1.
Po vyrovnání zůstala hra stále jen na jednu bránu a my se stále jen bránili.  Ke konci utkání jsme se dostali do brejku, ale bohůžel jsme neudrželi na půli soupeře míč a z této šance jsme dostali gola na 2:1.
O několik minut později rozhodčí ukončil utkání za stavu 2:1 a my jsme utrpěli druhou pořážku v řadě. 
 
Střelci branek: Jiří Bělík
 
Autor reportu: Stanislav Rakovský
Zpět
https://fkhujezd.webnode.cz/