TJ Sokol Mostkovice - FK Býškovice/Horní Újezd A

09.10.2011 11:07

 

 neděli odehrál A tým 10. kolo 1B třídy na domácí půdě Mostkovic. Věděli jsme, že tento soupeř domá nemá ztrátu ani jediného bodu a to jsme mu chtěli překazit. 
Hned od první minuty se odehrávalo spousta soubojů uprostřed hřiště. Soupeře jsme přehrávali a vytvářeli si šance.  Největší šanci měl Stanislav Rakovský, kdy po útoku na levé straně hřiště se dostal před domácího brankaře ale ten jeho střelu vyrazil pouze na rohový kop. Poté jsme se soupeřem hráli vyrovnanou hru a dostali se pod nápor několika domácích rohů. Nakonec se nám při jednom z nich nepodařilo obsadit všechny hráče a domácím tým vedl v utkání 1:0. Věděli jsme, že to nic neznamená a chtěli stav utkání vyrovnat. Po několik zmařených šancích se dostali opět do šance domácí, kdy po centru před bránu se k míči dostal golman hostí ale ten míč neudržel a stav utákní se zvýšil na 2:0.
Ke konci prvního poločasu jsme dostali šanci na snížení z rohového kopu. Té jsme využili kdy po dorážce snížil stav utkání Radim Vinklárek na 2:1. Do konce druhé půle se nic nestalo a rozhodčí ukončil poločas za stavu 2:1.
Ve druhé půli jsme se stali mnohem aktivnějším mužstvem a soupeře jsme přehrávali a takřka nepustili za půlící čáru. Vytvořili jsme si několik šancí, které nám pochytal brankář domácích nebo byly naše střely nepřesné. Soupeř se před naší bránu dostal jen ojediněle, ale i tak si vytvořil golové šance, které naštěstí nevyužil.  Poté už to byla jen otázka času kdy padne vyrovnávací gol. Ten se nám podařilo dát po prodloužení míče Jiřím Vašinou na Libora Pumprlu a ten z pravé strany malého vápna prostřelil brankařa a zařídil tak vyrovnání stavu na 2:2.  Po této brance jsme soupeře dostali do kolen a snažili se stav utkání zvrátit na naší stranu. To už nám bohůžel čas nedovolil a tak stav utkání byl ukončen za stavu 2:2.
Hráči z B týmu: Stanislav Rakovský, Jiří Bělík
Střelci branek: Radim Vinklárek, Libor Půmprla
Autor reportu: Stanislav Rakovský
Zpět
https://fkhujezd.webnode.cz/